even voorstellen

Mijn naam
is Jitske

Betrouwbare &
professionele
eventmanager

Mijn naam is Jitske en met inmiddels 6 jaar ervaring als eventmanager heb ik de afgelopen jaren veel verschillende evenementen mogen organiseren. Kleinschalige en exclusieve evenementen in privésfeer, maar ook grootschalige (zakelijke) bijeenkomsten. Deze afwisseling zorgt voor een mooie uitdaging binnen dit vak. Hospitality en ontzorging is mijn passie, dat breng ik graag over tijdens de evenementen en richting mijn klanten.

Eventplanning for You, Jitske de Weerd
Eventplanning for You, meer dan 250 events

>250 events georganiseerd

Eventplanning for You, Gedreven & Perfectionistisch

Gedreven & Perfectionist

Eventplanning for You, 6 jaar ervaring

7+ jaar
ervaring

Eventplanning for You, Afspraak plannen

Afspraak inplannen?

Eventplanning for You, Jitske de Weerd, Eventplanner

Het ontstaan van Eventplanning for you

Vanuit privésferen ben ik altijd de organisator geweest van allerlei activiteiten, diners en feesten. Tijdens de studie Hotelmanagement heb ik meer ervaring opgedaan, zo ook in de banqueting sfeer bij een hotel. Ik heb vervolgens 6 jaar ervaring opgedaan dankzij een gecombineerde functie. Hierbij assisteerde ik op diverse vlakken en was ik samen met een team verantwoordelijk voor meer dan 40 events per jaar. Het ontzorgen van de klant en het creëren van geluksmomenten geeft mij zoveel voldoening en energie! Ik kon niet anders dan hier fulltime mijn werk van maken. Vanuit mijn passie is dan ook Eventplanning for you ontstaan.

Mijn missie als eventmanager

Het is mijn missie om een evenement als een middel in te kunnen zetten om échte geluksmomenten te creëren voor anderen. Met name bedrijfsevenementen waarbij organisaties hun medewerkers en zakenrelaties willen inspireren, enthousiasmeren en bedanken. Ik doe er alles aan om dit zo creatief, praktisch én origineel mogelijk te organiseren, waarbij het ontzorgen erg van belang is. Als eventmanager organiseer ik persoonlijke events die aansluiten bij de klant en de doelgroep én die de boodschap overbrengen. Wil jij een evenement organiseren waaraan niets ontbreekt en met mij als eventmanager samenwerken? Dan zijn persoonlijkheid en betrouwbaarheid belangrijke uitgaanspunten.

“Eventplanning for you organiseert veel verschillende maatwerk evenementen om iedereen te kunnen bedienen. Van kleinschalige en laagdrempelige evenementen voor een kleine groep, tot grootschalige en exclusieve events voor grote partijen of congressen.”

Weddingplanner, eventmanager
of partymanager nodig?

Eventplanning for You, Jitske de Weerd, Eventplanner, Weddingplanner, Partymanager

Met een unieke aanpak organiseer ik jouw evenement tot in de puntjes. Het proces wordt van A tot Z uit handen genomen. Jou volledig ontzorgen staat altijd centraal. Ben je op zoek naar een weddingplanner? Dan neem ik de rol als weddingsplanner graag op me en zorg ik ervoor dat jouw bruiloft volledig wordt verzorgd. Een zakelijk event organiseren? Als eventmanager sta ik voor je klaar! Heb je een partymanager nodig om een fantastisch feest te organiseren voor vrienden, familie, kennissen of misschien wel zakelijke relaties? Samen met jou zorg ik ervoor dat het plaatje compleet is en er nog lang over jouw evenement wordt nagepraat. Ik werk altijd samen met partijen die ik al jaren ken, waardoor ik weet welke partijen bij jou en jouw event passen. Weet jij de perfecte partner? Laat dit dan zeker even weten. Ik laat mij niet belemmeren om nieuwe partnerships aan te gaan als de juiste klik er is.

Benieuwd wat voor evenementen ik zoals voor jou kan organiseren, wat de mogelijkheden zijn voor hosts en hostesses en wat voor aankleding en producten Eventplanning for you zoal verhuurd om jouw event tot een daverend succes te maken?

Eventplanning for You, Event Planner
Tijd voor een kop thee
en goede gesprekken

Wil jij een (zakelijk) evenement laten organiseren door een eventmanager en/of hosts en hostesses inhuren? Of ben je op zoek naar de juiste aankleding en producten om jouw event compleet te maken? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.