Eventplanning for You, Evenement laten Organiseren

diensten

Evenement laten organiseren

Laat jouw groot- of kleinschalige evenement tot in detail verzorgen door een eventplanner. Of het nu gaat om een zakelijk-, cultureel of feestelijk event. Breng de juiste boodschap haarfijn over en verras je gasten met een onvergetelijke dag! Een dag waarbij ik jou als eventplanner volledig ontzorg. Op deze pagina lees je welke soorten evenementen zoal mogelijk zijn.

Entertainment, dj, live muziek, activiteiten passend bij het evenement kan ook worden georganiseerd. Gewenste interactie kan worden toegevoegd afgestemd per event.

Offerte opvragen.

Evenement laten organiseren
door een eventplanner

Laat jij het organiseren van een evenement aan een eventplanner over? Geef je wensen en doelen door en trek vervolgens je handen ervan af. Als eventplanner zorg ik er namelijk voor dat jouw evenement staat als een huis! Ik verzorg het concept, de uitwerking, het draaiboek, contact met derde partijen, de operationele organisatie van het evenement en de op- en afbouw. Ontzorging staat bij Eventplanning for you áltijd voorop.

Redenen om een
evenement te organiseren

Een evenement is een middel om een bepaald doel te bereiken. Dit doel kan binding met de klant zijn of iemand bedanken. Maar ook organiseer je evenementen om iets te vieren, een boodschap over te dragen, mensen samen te brengen of om bijvoorbeeld een nieuw product te introduceren. Wat het doel ook is en om wat voor een evenement het ook gaat, ik zorg ervoor dat het volledige evenement in goede banen wordt geleid zodat jij je kan focussen op de gasten.

Werkwijze

Wil je een evenement laten organiseren door mij als eventplanner, dan is het fijn om te weten hoe een samenwerking eruit ziet en wat de werkwijze is.

w

Stap 1: de kennismaking

Jij hebt besloten een evenement te laten organiseren door Eventplanning for you. Leuk! De eerste stap is dat we elkaar tijdens een kennismakingsgesprek leren kennen en bepalen of we een goede match zijn. Een goede klik met elkaar is erg belangrijk om een evenement op maat te organiseren. We wisselen de eerste informatie uit en bespreken globaal de uitgangspunten.

Stap 2: moodboard & presentatie

Is de klik er en zijn we het erover eens dat ik als eventmanager jouw evenement tot in de puntjes verzorg? Dan gaan we na akkoord samen van slag. Ik zal een moodboard samenstellen en een presentatie voorbereiden. Op basis van het moodboard en de presentatie geef jij aan wat jij graag wel en juist niet wil. Hebben we bepaald wat de wensen, doelen en dromen zijn? Dan geef je een definitieve ‘GO’ en werk ik tot in detail jouw event uit.

l

Stap 3: draaiboek uitwerken & tussentijdse contactmomenten vastleggen

De basis staat en het evenement is tot in detail door mij uitgewerkt. Ik stel het draaiboek op en we plannen alvast tussentijdse contactmomenten. Tijdens deze contactmomenten hebben we het erover hoe het ervoor staat en werken we naar het evenement toe. Ik betrek jou bij het hele proces zodat jij weet wat er op de achtergrond gebeurt en je met een gerust hart het uitbesteden van een evenement aan mij als eventmanager kan overlaten.

Stap 4: de uitvoering van het event

Eindelijk is het dan zover: het evenement gaat plaatsvinden! Stap vier is dan ook het opbouwen, verzorgen én afbouwen van het evenement. Denk aan het begeleiden van de gehele dag door middel van contact met derde partijen, personeel, de catering en de locatie zodat alles goed verloopt. Ook ben ik jouw aanspreekpunt als je bijvoorbeeld iets nodig hebt (daar hoop ik je natuurlijk mee voor te zijn!)

Stap 5: nazorg

het organiseren van een evenement betekent niet alleen het regelen van, maar ook nét dat beetje extra geven. Daarom vindt er ook altijd nazorg plaats. Zowel voor de opdrachtgever als voor de gasten. Na het event vindt er bijvoorbeeld een evaluatiemoment met de opdrachtgever plaats en een eventuele opvolging. Maar ook bied ik nazorg aan gasten van het evenement. Denk aan bedankjes, een bedankmail sturen, een commerciële uiting, gasten opnemen in het CRM-systeem, feedback verwerken, het reageren op nagekomen mails en meer.

Eventplanning for You, Jitske de Weerd, Eventplanner, Weddingplanner, Partymanager

Soorten evenementen

Bedrijfsevenementen

Wil je écht goed uitpakken en een grootschalig bedrijfsevenement laten organiseren? Of houd je het bedrijfsevenement liever klein en bescheiden? Het maakt niet uit wat voor een zakelijk event je wil laten organiseren. Als eventmanager organiseer ik hét bedrijfsevenement naar wens, passend bij de doelen. Van de catering en hosts en hostesses tot aan de voorzieningen en het drukwerk. Als eventmanager regel ik alles tot in de puntjes voor jouw zakelijke event.

Eventplanning for you organiseert onder andere een:

5

opening

5

VIP weekend

5

events voor leveranciers en relaties

5

brainstormsessie

5

presentatie

5

zakelijke trip

5

bedankevent relaties

5

personeelsfeest

5

bedrijfsuitje

5

(product) lancering

5

commercieel event

5

bedrijfsjubilea

Feestelijkheden

Bij het organiseren van een feest komt veel kijken. Er moet worden nagedacht over de locatie, de aankleding, entertainment, eten en drinken en er komen logistieke vraagstukken bij kijken. Al met al een tijdrovende klus! Eventplanning for you organiseert allerlei feestelijkheden tot in de puntjes. Van een kleinschalig verjaardagsfeest of een babyshower tot aan een grootschalige bruiloft. Wil jij een feestelijk evenement laten organiseren zodat over alles wordt nagedacht en jij volledig wordt ontzorgd? Dan sta ik als eventmanager graag voor je klaar! Niets is mij te gek: zo regel ik indien gewenst een springkussen, een DJ en/of band, foodtrucks en meer. Maar ook neem ik het opvragen van offertes en andere praktische zaken op mij.

Eventplanning for you organiseert onder andere een:

5

bruiloft

5

(kind) geslaagd feest

5

babyshower

5

tuinfeest

5

exclusief diner

5

verjaardag

5

kinderfeest

5

verlovingsfeest

5

jubileum

5

receptie

5

borrel

5

themafeest

5

overige speciale gelegenheden

Culturele evenementen

Ook voor het organiseren van culturele evenementen kun je bij Eventplanning for you terecht. Een cultureel event van A tot Z laten organiseren? Dat kan! Maar ook wanneer de basis van het evenement al staat help ik als eventplanner graag. Zo zorg ik ervoor dat tijdens een (kunst)expositie, tentoonstelling of rondleiding de gasten op de juiste manier ontvangen worden, het event de hele dag goed verloopt en er een totaalbeleving wordt gecreëerd. Laat je door mij een cultureel event organiseren of (deels) uit handen nemen, dan wordt net even dat extra stapje gezet.

Eventplanning for you organiseert onder andere een:

5

(kunst)expositie

5

tentoonstelling

5

rondleiding

“Eventplanning For You heeft deze mooie dag tot werkelijkheid gebracht, we hebben zo enorm kunnen genieten en nergens over na hoeven denken omdat alles tot in de puntjes geregeld was hierdoor waren wij ontspannen en konden we alle organisatorische zaken loslaten. Dit heeft geleid tot een prachtige dag met als afsluiter ook een mooi feest!”

*****
Nicole & Martijn,
Bruiloft

“Ik heb mij volledig kunnen focussen op mijn gasten en de kunst die ik heb wilde laten zien omdat Eventplanning For You alle facilitaire zaken heeft opgepakt inclusief de uitnodigingen, ontvangst en verkoop van mijn boek. Ook vond ik het prettig dat ze met mij meedacht hoe alles een totale beleving werd die op elkaar aansloot.”

*****
AdNew Amsterdam,
Kunstexpositie

“We gaan met een groep van 50 heren (plus partners) regelmatig op stap naar verschillende restaurants, tripjes, activiteiten, hotels en deze keer kozen we voor een trip inclusief overnachting op vakantiepark op de Veluwe waarbij Eventplanning For You high class diner, accommodaties en activiteiten heeft verzorgd. We zijn het bos in geweest met jeeps inclusief knapzak om wild te spotten en daarna genoten van een lunch “uit het bos” waarna we ’s avonds een gezellige avond met muziek hadden.”

*****
Rick Moorman,
Businessclub

“Ik heb mij volledig kunnen focussen op mijn gasten en de kunst die ik heb wilde laten zien omdat Eventplanning For You alle facilitaire zaken heeft opgepakt inclusief de uitnodigingen, ontvangst en verkoop van mijn boek. Ook vond ik het prettig dat ze met mij meedacht hoe alles een totale beleving werd die op elkaar aansloot.”

*****
AdNew Amsterdam,
Kunstexpositie

Tijd voor een kop thee
en goede gesprekken

Staat het evenement dat jij georganiseerd wil hebben er niet tussen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaand contactformulier en kom erachter wat ik als eventmanager voor jou kan betekenen.