uitbesteden

Verschillende
event diensten

Wil jij jouw evenement uitbesteden aan een eventplanner? Ik organiseer graag tot in de puntjes verzorgde evenementen om zakelijke relaties, vrienden en/of familieleden te verbluffen. Op zoek naar hosts en hostesses om gasten met een glimlach te ontvangen of naar de leukste aankleding en producten om te huren voor jouw event? Ook dan kun je bij Eventplanning for you terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we kennismaken!

Eventplanning for You, Diensten
Eventplanning for You, Waarom een event uitbesteden?

Waarom evenementen
uitbesteden?

Als je een evenement wil organiseren voor zakelijke relaties, vrienden of familieleden, dan komt daar een hoop bij kijken. Wil jij dat het event volledig verzorgd is en de gasten én jijzelf genieten van een onvergetelijke ervaring? En dat het evenement volledig aansluit bij de doelen, wensen en dromen? Schakel mij in als eventplanner. Door het uitbesteden van evenementen word jij volledig ontzorgd. Als eventmanager ontzorg ik jou door: 

  • altijd met jou mee te denken
  • extra elementen toe te voegen waar jij niet over na hoeft te denken
  • overal over na wordt gedacht om de juiste boodschap over te brengen
  • er voor jou en je gasten te zijn wanneer zich er een probleem voordoet
  • extra waarde te bieden door jarenlange ervaring en veel kennis
  • de juiste partijen aan jouw (bedrijfs)evenement te koppelen
  • nét dat beetje extra te geven zodat jij met jouw event de juiste indruk achterlaat
  • indien gewenst hosts en hostesses en/of bijpassende producten en aankleding te verzorgen om een totaalbeleving te creëren
  • ervoor te zorgen dat er nog lang over jouw event wordt nagepraat

Complete ontzorging
op jouw event

Als eventmanager kan ik niet meer doen dan dat daadwerkelijk álles geregeld is. Voor, tijdens en na het event. De gehele periode wordt alles tot in detail geregeld, zodat jouw evenement in goede banen wordt geleid. Wil jij ook een (zakelijk) event laten organiseren?

Plan een afspraak in

01.
Evenementen

Als eventplanner organiseer ik graag jouw klein- of grootschalige event. Je kunt bij Eventplanning for you terecht voor bedrijfsevenementen, culturele evenementen en feestelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan openingen, (product)presentaties, zakelijke trips, VIP weekenden, personeelsfeesten, relatie events, bruiloften, jubilea, exclusieve diners, babyshowers, (kunst)exposities en andere speciale gelegenheden. Uiteraard zijn er nog veel meer soorten evenementen die door mij als eventmanager voor jou georganiseerd kunnen worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer

02.
Verhuur

Maak jouw evenement helemaal compleet door diverse producten en aankleding in te huren. Laat je gasten foto’s maken met een polaroid camera, waarna de foto’s als herinnering mee naar huis worden genomen. Wil je de gasten op een leuke manier ontvangen? Denk dan bijvoorbeeld aan een boog met ballonnen, grote lichtletters of een schildersezel met daarop een gepersonaliseerd welkomstbord. Ook voor een drankdispenser, snoepkar, polaroidcamera en/of (rode) loper kun je bij Eventplanning for you terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer

03.
Hosts en hostesses

Eventplanning for you regelt hosts en hostesses die jou tijdens het gehele event ontzorgen. De gastheren en gastvrouwen ontvangen jouw gasten met een glimlach, verstrekken de nodige informatie, fungeren als aanspreekpunt en denken oplossingsgericht mee. Neem ik de organisatie van jouw bedrijfsevenement, cultureel evenement of feest uit handen, dan zorg ik indien gewenst ook voor de hosts en hostesses. Laat je jouw evenement door een andere eventmanager organiseren? Ook dan huur je professionele, vriendelijke en representatieve hosts en hostesses via Eventplanning for you.

Lees meer

Tijd voor een kop thee
en goede gesprekken

Wil jij een (zakelijk) evenement laten organiseren door een eventmanager en/of hosts en hostesses inhuren? Of ben je op zoek naar de juiste aankleding en producten om jouw event compleet te maken? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.