Eventplanning for You, Hosts & Hostesses

diensten

Hosts & hostesses

Geef gasten een warm en welkom
gevoel

Hosts en hostesses zijn hét gezicht van een evenement. Ze verwelkomen de gasten van jouw evenement met een glimlach en zorgen dat het hen aan absoluut niets ontbreekt. Het inzetten van hosts en hostesses is ideaal als jij deze taken niet in je eentje op je wil of kan nemen. Tijdens het gehele evenement denken gastheren en gastvrouwen met je mee. Is er een probleem? Dan komen ze met een oplossing. Eén ding is zeker: tijdens het event staat gastvrijheid voorop!

De taken van hosts en hostesses

Naast jouw gasten vriendelijk en professioneel ontvangen op een evenement, nemen hosts en hostesses nog veel meer taken uit handen. Als je eenmaal gastheren en gastvrouwen gewend bent op jouw events, wil je nooit meer anders! De taken zijn onder andere:

5

het verwelkomen, groeten en registreren van jouw bezoekers

5

het scannen van toegangskaarten en/of het uitdelen en controleren van bandjes

5

informatie verstrekken aan gasten

5

fungeren als aanspreekpunt tijdens het gehele evenement

5

het uitdelen van programmaboekjes, flyers, folders en andere informatiebronnen

5

het in de gaten houden en eventueel corrigeren van gedragingen van gasten

5

oplossingsgericht meedenken tijdens het evenement

Eventplanning for You, Hosts & Hostesses

Hostesses en hosts zijn eigenlijk het visitekaartje van een organisatie. Eventplanning for you zorgt indien gewenst dat er gastheren en gastvrouwen op jouw event aanwezig zijn die volledig bij jou, je onderneming en het doel van het evenement passen. Hosts en hostesses hebben altijd oog voor al jouw gasten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hosts en hostesses op jouw evenement?

Wil jij gastheren en gastvrouwen op jouw evenement die werken op hoog niveau, professioneel, actief én vriendelijk zijn en er ook nog representatief uitzien? Eventplanning for you zorgt voor gastheren en gastvrouwen die perfect aansluiten bij jouw evenement. Ook als ik niet de eventplanner van jouw (zakelijke) evenement ben voorzie ik je graag van gastheren en -vrouwen.

Gastheren en gastvrouwen kunnen worden ingezet tijdens…

5

bedrijfsevenementen

5

culturele evenementen

5

feestelijkheden

Tijd voor een kop thee
en goede gesprekken

Wil jij een (zakelijk) evenement laten organiseren door een eventmanager en/of hosts en hostesses inhuren? Of ben je op zoek naar de juiste aankleding en producten om jouw event compleet te maken? Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.